1/1

HOLMSBU

quality spa og resort

Ferdigstillt 06 / 2003

OM:

Holmsbu Spa var det første, rendyrkede Spa-hotellet vi var med på å realisere. Og etter dette kom det mange fler.  Hotellet består av ca. 180 rom, en konferanseavdeling med kapasitet på 240 personer, og et spaanlegg med badstuer, basseng, trimrom og velværeavdeling. Hotellet ligger i vannkanten, i vakre Holmsbu. 

 

Ved etablering av hotellet gjorde man sjøfronten tilgjengelig for allmennheten ved å etablere bryggeanlegg, badeplasser og restaurant. Fasadene er utført i en kombinasjon av impregnerte trefasader, stålplater og glass. Fellesarealene er etablert som et lavmælt volum som fremstår som del av terrenget, mellom de to bygningsvolumene som rommer henholdsvis SPA-avdelingen og romfløyen. Det er forholdsvis få rom i selve hotellbygget (52 rom), men tilliggende hyttelandsby inngår som del av romkapasiteten (131 rom).

MÅLSETTING:

Målet var å innpasse et stort og komplisert romprogram på en forholdsvis liten tomt. Ønsket var å få til et anlegg som skulle være rasjonelt i drift, samtidig som det skulle fange opp de særegne kvalitetene med den fantastiske beliggenheten langs fjorden.

STED:

Holmsbu, Asker kommune

STATUS:

Ferdigstilt 2003

STØRRELSE:

OPPDRAGSGIVER:

Nordic Resort AS